Blogi

Julkaistu: 28.10.2011 20.23

“Miksi ei?”

Tavallinen ihminen kysyy: ”Miksi?”

Luova ihminen kysyy: ”Miksi ei?”

Unettomia öitä, kymmeniä palavereja, massoittain eineksiä, litroittain kahvia, toivoa, epätoivoa, ahdistusta, sanoinkuvaamatonta onnistumisen iloa. Tuleeko tästä mitään? Kiinnostaako ketään? Mitä edes olemme tekemässä? Miksi olen tässä enkä tekemässä jotain helpompaa ja selkeämpää? Onko kakunpala liian iso haukattavaksi?

AYY:n piirissä on kiirinyt huhu, jonka mukaan otaniemeläinen televisiotuotanto olisi iäksi lakannut. Totta on, että Otaniemi Underground Broadcasting Systemin hautakivi pystytettiin keväällä Jämeräntaipaleelle. Voin kuitenkin ylpeänä ilmoittaa, että vapaa media ei ole kadonnut eikä tule ikinä katoamaan: Jämeräntaival 1:n kellariin syntyy vortex, jonka toivon vaikuttavan jokaisen aaltolaisen elämään.

Tähänastisen elämäni mielenkiintoisin, haastavin ja upein projekti on saamassa väliaikaisen muotonsa. Väliaikaisen siksi, että Aate uudistuu ja hakee uutta muotoa koko ajan, nyt ja tulevaisuudessa.

Aate haluaa ruokkia juuri sinun luovuuttasi, antaa juuri sinulle mahdollisuuden kokea uutta ja mahdollistaa juuri sinun ja muiden taiteesta, kulttuurista tai mistä tahansa luovasta toiminnasta kiinnostuneiden aaltolaisten kohtaamisen.

Pysy kanavalla:
http://www.facebook.com/AateMedia/
http://aatemedia.fi

Otaniemessä 28.10.2011

Vesa Rajala
vastaava tuottaja, ylioppilasmedia ja kulttuuriareena Aate