Blogi

Julkaistu: 21.02.2012 20.56

Valoa tunnelin päässä!

Hyvät ystävät!

Vasara hakkaa, sirkkeli soi ja tuore maali tuoksuu täällä Jämeräntaival 1:n kellarissa. Ai miksi? No siksi että tänne syntyy uusi ja uljas, jokaista AYY:n jäsentä palveleva kulttuuriareena Aate.

No mikä se kulttuuriareena sitten on?

Emme tiedä emmekä haluakaan tietää. Tiedämme ainoastaan, että haluamme kehittää Aatteesta avoimen, käyttäjiensä näköisen ja muovautuvan foorumin kaikkea mahdollista luovaa toimintaa varten. Fasiliteeteissa löytyy: on TV-studio ohjaamoineen, esiintymislava, äänityshuone, videoeditointikoneita, valo-, äänitys- ja kamerakalustoa, äänentoistosysteemiä, työkaluja pieniin käsitöihin ja loungetilaa helppoja kohtaamisia varten. Puitteet ovat siis kunnossa, vain innostuneista ihmisistä Aatteen ympärillä on huutava pula. Haluan kohdata teitä kun haen keittiöstä kahvia tai käyn syömässä. Haluan että meille muodostuu yhteisö jossa saa luoda, kokeilla, oppia ja kokea uutta, yllättävääkin. Haluan että Aatteella muodostuu uusia bändejä, videoita, kaveriporukoita, käsitöitä, bileitä, workshoppeja, festareita, mitä tahansa mikä on teistä peräisin.

No miten siihen pääsee mukaan?

Ovesta. Nyt meillä on ovikellokin. Tulkaa käymään, juodaan sumpit ja ihmetellään. Tai jamitellaan. Tai pistetään alulle messevät festarit, bileet tai workshop mielenkiintoisesta aiheesta. Tai mitä tahansa. Jos nikkarointienergiaa löytyy niin ”pieni” remppaprojektimme kaipaa lisää käsiä (itseasiassa apu on enemmän kuin tervetullutta). Tällä hetkellä olemme vielä pienen remonttikaaoksen keskellä mutta muutamien viikkojen sisään pitäisi olla valmista, nopeamminkin jos tulette auttamaan. Sitten onkin aika spektaakkelimaisten avajaisten (joita muuten pitää ruveta suunnittelemaan. Anyone?)

 

Aatteella 21.2.2012

Vesa Rajala
vastaava tuottaja
+358 50 520 9425
vesa.rajalaayy.fi