Tulossa

Julkaistu: 11.04.2012 20.39

Aatteen avajaisviikko!

Aatteen studiostage. Kuva: Day after Armageddon

Nyt pärähtää! Radio, televisioasema ja kulttuurikeskus kaikki saman katon alla! Wappuna!

Radio Wappua tuotetaan Aatteella 25.4.-1.5. Samalla kulttuuriareena ja televisiokanava Aate avaa ovensa kaikelle kansalle.

Kulttuuriareena Aate

Aate on paitsi televisiokanava myös avoin kulttuurikeskus kenen tahansa aaltolaisen projekteille, liittyivät ne sitten videoiden tekemiseen, yhdessä musisointiin tai vaikkapa kankaanpainantaan. Aatteen tarkoituksena on olla sekä fyysinen että henkinen tila, jossa kaikilla on lupa leikkiä. Fyysisiin ulottuvuuksiin kuuluvat studio, joka soveltuu esimerkiksi keikoille ja muille show-henkisille tapahtumille tahi koulutuksiin jne, pienempiä tiloja keskittyneempään toimintaan sekä kuvaus- äänitys- ja editointistudiot. Henkisellä tasolla Aate kutsuu ihmiset luovaan toimintaan, jonka suurin päämäärä saa olla viihtyminen, yhdessäolo ja uuden kokeminen. Aate vuokraa myös kamera-, valo- ja äänentoistokalustoa huokeaan hintaan.

Synnyttämään Kulttuuriareenaa

Kutsumme nyt sekä yhdistykset että yksittäiset aaltolaiset mukaan synnyttämään Kulttuurikeskusta wappuviikolla. Onko teillä yhdistyksenä tai yksittäisinä ihmisinä ollut ideoita, jotka ovat vain kaivanneet oikeaa paikkaa ja aikaa toteutuakseen? Mikä tahansa iso tai pieni performanssi, työpaja, jamisessio, luento tai leikkituokio on tervetullut kulttuuriareenan avajaisviikolle. Kertokaa meille, mitä teillä on mielessä niin toteutetaan se! Aatteelle saa tulla myös hengaamaan ja pällistelemaan muiden tuottamaa ohjelmaa! Avajaisviikon ohjelmasta tiedotetaan Facebookissa ja Aatteen nettisivuilla.

Tekemään radio-ohjelmaa

Mikäli radio-ohjelman vetäminen on aina salaisesti viehättänyt sinua, tilaisuutesi on nyt koittanut! Internetissä ja pääkaupunkiseudulla taajuudella 89,7MHz kuultavalla Radio Wapulla on vielä vapaita ohjelmapaikkoja odottamassa juuri sinun hengentuotettasi. Idea, kaverit ja juuri ne kaikista parhaat biisit kokoon ja sähköpostia Vesalle (vesa.rajala(a)ayy.fi)! Lähetys alkaa 25.4. ja loppuu wappuaattona.

Tervetuloa Aatteelle!

Aatteen kotisivut: http://aatemedia.fi
Aate Facebookissa: http://www.facebook.com/AateMedia
Radio Wappu: http://www.facebook.com/RadioWappu

Lisätietoja:

Vesa Rajala
vastaava tuottaja, Aate
+358 50 520 9425
vesa.rajalaayy.fi